Uusi Täällä

Moi, olen Nina.

Olen paikkariippumaton digiyrittäjä, joka bloggaa, vloggaa, myy verkkokursseja, konsultoi asiakkaita etänä digitaalisessa markkinoinnissa, valmentaa yrittäjiä ja tietenkin reissaa pitkin maailmaa. 

Lue alta mitä kaikkea digiyrittäjä -sivuilta löytyy ja liity mukaan verkostoon.

Kuka, mitä ja miten

Yksi useimmiten kysytyistä kysymyksistä liittyy digiyrittäjyyteen ja siihen mitä ja miten sitä voi tehdä. Et ehkä usko, mutta vaikein osa tässä projektissa on tehdä päätös paikkariippumattoman yrittäjän elämän saavuttamisesta!

Kun päätös on tehty, loppu onkin tiedon etsintää ja toteuttamista. Helpottaakseni tiedon etsintääsi alta löytyy lista blogeista jotka kannattaa lukea heti alkuun.

Mitä Digiyrittäjyys on?

Digiyrittäjän tunnistaa läppäristä joka kaivetaan ulos kaikkialla missä on wi-fi! Langaton netti on digiyrittäjän elinehto, ilman sitä on tämä yrittäjälaji täysin hukassa!

Digiyrittäjän voi löytää Esson kahvilasta, New Yorkin Starbucksista, Bangkokin katuravintoloista ja kaikkia yhdistää yksi asia – paikkariippumaton työ ja intohimo vapauteen.

Useimmiten digiyrittäjä myy joko palvelua tai tuotetta netin välityksellä. Yksi yleisimmistä ansaintatavoista on erilaiset digitaaliset tuotteet kuten kirjat ja verkkokurssit sekä palvelut.

Monet digiyrittäjät omaavat myös elämänasenteen “vähemmän on enemmän” ja tekevät samalla ajatuksella töitä. Yritystä ei ole tarkoitus kasvattaa jatkuvasti vaan riittää että sillä elää mukavasti ja keskittyy loppuajan vapaa-aikaan.

Digiyrittäjä pyrkii myös optimoimaan ajankäytön automatisoimalla yrityksen toiminnot mahdollisimman tehokkaasti ja myymään aikariippumattomasti.

Yrittäjyys ei myöskään ole välttämättömyys tässä lajissa, vaan yhtä hyvin voi tehdä töitä  perinteisesti työntekijänä, mutta  etänä.

Uskon, että tämä myös yleistyy seuraavan viiden vuoden aikana ja etätyömahdollisuudet tulevat arkipäivisiksi asioiksi. Liityi edelläkävijöiden joukkoon ja siirrä toimisto minne haluat.

Liity Joukkoon

Liity mukaan Tavoitteena Vapaampi Elämä -Facebook ryhmään josta löydät kymmeniä muita innokkaita digiyrittäjiä ja siksi haluavia. Klikkaa tästä liittyäksesi nyt!

Lue lisää digiyrittäjyydestä

Alla lista digiyrittäjän blogin parhaimmistosta.

Mitä on Digiyrittäjyys

3 Paikkariippumatont Työtä Aloittelijalle

Sivuston Perustajasta

Digiyrittäjä.fi -sivuston takaa löytyy Nina, joka reissaa ympäri maailmaa tehden töitä milloin Helsingissä, Ecuadorissa, Thaimaassa tai Australiassa.

Talven vietän useimmiten Pohjois-Thaimaan Chiang Maissa, josta löytyy satoja muita digiyrittäjiä ympäri maailman. Loppuvuoden reissaan ympäri maailman useimmiten talonvahtikeikkojen mukaan.

Itsellä alkusysäys oli  4 tunnin työviikko -kirja sekä suuret ja odottamattomat elämänmuutokset. Tuli vain hetki jolloin tajuntaani iski “onko elämä pelkkää oravanpyörää seuraavat 40-vuotta”?

Kun tämä ajatus iski en siitä päässyt millään eroon. Se valvotti, mietitytti eikä päästänyt irti.

Joten irtisanoin itseni vakituisesta työstäni ilman mitään suunnitelmaa mitä seuraavaksi. Työssä, työpaikassa tai työkavereissa ei ollut mitään vikaa, vaan kaikki oli “hyvin”, mutta jokin sisällä sanoi, että nyt tai ei koskaan.

Olin matkustanut ja asunut ulkomailla jo ennen päätöksen tekoa joten päätös oli sikäli helppo. Mutta ilman mitään suunnitelmaa, tein asiasta hieman haastellisenpaa.

Sillä tiellä kuitenkin edelleen ollaan.

Jos sanoisin että tämä matka on ollut helppo valehtelisin niin, että korvat heiluu. Yrittäjän tie on harvoin helppo, mutta se on sitäkin palkitsevampi. Tämä matka on ollut yhtä railakasta vuoristorataa, jonka parasta antia on ollut reissaaminen, uusien ihmisten tapaaminen, mahtavat asiakasprojektit, ja todellinen vapaus perinteisestä “miten elämä tulisi elää” kahleesta.

Vuosien varrella olen työskennellyt kymmenissä maissa viidellä mantereella. Useimmiten reissaan hitaalla aikataululla jotta näen oikeasti paikallisen elämän ja tutustun paikallisiin. Tällöin voin myös keskittyä täysin töihin silloin kun täytyy. 

Digiyrittäjänä olen opettanut jo yli 4,000 oppilasta ympäri maailman miten löytää asiakkaita netin avulla, konsultoinut kymmeniä yrityksiä digitaalisessa markkinoinnissa ja nettimyynnissä, rakentanut tuottavia myyntikanavia kymmenille asiakkaille, tehnyt SOME-mainontaa sekä rakentanut monta brändiä/nettisivua myös omaan portfoliooni. 

Vahvuuksiani ovat digitaaliset tuotteet ja niiden markkinointi sekä valmentaminen/sparraaminen.

Olet vain yhden digituotteen tai palvelun päässä vapaammasta elämästä!

Katso kolmen videon sarja miten päästä alkuun ja mitä ottaa huomioon.