August 18

Perusta Verkkokauppa 10 Minuutissa ja Aloita Myymään

0  comments

Digiyrittäjän yksi tärkeimmistä työkaluista on verkkokauppa. Olen vuosien varrella rakentanut useita verkkokauppoja erilaisiin tarpeisiin, ja viimeisin niistä on Digiyrittäjän oma verkkokauppa. Tässä kerron miten saat yrityksellesi toimivan ja kätevän verkkokaupan pystyyn 10 minuutissa Holvin avulla!

Mikä Holvi?

Holvi on rakennettu yrittäjää ajatellen, ja sen huomaa! Heidän sloganinsa etusivulla onkin "yrittäjien suunnittelema yritystili". Ja kuten sloganissa sanotaankin, Holvi on paljon enemmän kuin verkkokauppa.

Saat verkkokaupan lisäksi myös kaiken tarpeellisen kirjanpidosta laskutukseen. Holvi mahdollistaa sinun keskittyvän myymiseen eikä yrityksen hallintoon.  

Mikä parasta, alkuun pääsee ilmaiseksi! Tosin suosittelen päivittämään maksulliseen versioon jotta saat myös maksukortin käyttöösi. Kokonaispaketti tulee muuten paljon halvemmaksi kuin kirjapitäjän kk-maksu!

Kenelle Holvi sopii?

Holvi on loistava vaihtoehto jos myyt esimerkiksi konsulttipalveluja, valmennusta, e-kirjoja tai verkkokursseja eli kaikkea mitä digitaalisesti voi myydä ja tuottaa. 

Holvi ei välttämättä ole paras fyysisten tuotteiden kauppaamiseksi, mutta sellainenkin on mahdollista ainakin pienelle kaupalle.

Mitä tarvitset alkuun pääsemiseksi?

Et mitään! Alkuun pääsee ilmaiseksi avaamalla tilin osoitteessa: holvi.fi.

Tämän jälkeen tulee lisätä tiedot 


Tags


You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Get in touch

Name*
Email*
Message
0 of 350