April 8

Näin Teet Rahaa Kotoa Käsin Etänä – 5 Tapaa Tehdä Rahaa Digiyrittäjänä

0  comments

Teen 100% tuloistani etänä koskaan asiakasta näkemättä! Asiakkaani sijaitsevat ympäri maailman ja ostavat tuotteita ja/tai palveluitani juuri silloin kun heille itse sopii. 

Se on myös mahdollista sinulle ja tässä artikkelissa kerron 5 tapaa miten voit tehdä rahaa digiyrittäjänä.

Etäpalvelu

Tässä myyt palvelua mutta etänä. Ehkä mietit mistä saat asiakkaat? Kerron tässä miten minä saan asiakkaani verkosta. Hyödynnän monia tapoja löytää asiakkaita - tai oikeastaan hyödynnän tapoja jotta asiakkaani löytävät minut.

Etäpalvelun myyminen sopii esimerkiksi:

  • Valmentajalle (PT, life coach, ravinto- jne.)
  • Joogaopettajalle
  • Aineopettajalle
  • Digimarkkinoijalle
  • Virtuaaliassistentille
  • Konsultille, freelancerille ja monelle muulle!

LUE LISÄÄ > ​30+ palvelua jota voit tarjota virtuaaliassistenttina​​​

Miten itse myyn etäpalvelua

Myyn palveluani etänä monella tapaa. Yksi helpoimmista tavoista lähteä alkuun on hyödyntää sosiaalista mediaa.

Olen aktiivinen monessa Facebook -ryhmässä jossa on tuhansia potentiaalisia asiakkaita. Ryhmät ovat tuoneet minulle kymmeniä asiakkaita ilman tarvetta "myydä". Olen ryhmässä jakamassa neuvoja, en myy siellä mitään. Henkilökohtaisen Facebook -profiilini kautta liidit löytävät verkkosivuilleni ostamaan etäpalvelun. 

Valitse itsellesi sopiva kanava josta löytyy potentiaalisia asiakkaita ja keskity siihen. Joillekin oikea kanava voi olla Linkedin, Instagram tai vaikkapa TikTok. 

Verkkokurssi

Verkkokursseja syntyy nyt kuin sieniä sateella joten jos sinulla on idea kurssista, nyt on aika toteuttaa se!

Verkkokurssin saa pystyyn jopa päivässä ja ilman seuraajia! Olen vuosien varrella rakentanut useamman kurssin ja opiskelijoita on tuhansia ympäri maailmaa.  

Verkkokurssi on paljon helpompi toteuttaa kuin monet uskovat! Ja monella on todellakin taitoa ja osaamista joista monet maksavat!

Ensimmäinen asia joka sinun tulee selvittää on se, että onko kurssille kysyntää! Älä kysy kaverilta "ostaisitko", vaan kysy potentiaalisilta asiakkailtasi.

Eli myy idea ensin, rakenna vasta sitten. Tee kurssistasi ns. beta-versio jolloin rakennat kurssin vasta, kun olet saanut sen myytyä!

Saat verkkokurssin kasaan esimerkiksi Teachablea hyödyntämällä tai vaikka ihan perustamalla salaisen Facebook -ryhmän! Ja jos haluat kurssisi paikkaan jossa on jo tuhansia käyttäjiä, lataa kurssisi Udemy- tai Skillshare -sivuille.

LUE LISÄÄ > Enemmän Tulosta ja 6 Muuta Syytä Rakentaa Verkkokurssi

Verkkokauppa

Onko sinulla tuotteita joita haluaisit myydä verkon avulla? Tuote voi olla digitaalinen tai fyysinen tuote. Saat kaupan pystyyn parissa tunnissa kun käytät palveluita kuten Shopify tai Squarespace.

Verkkokauppa on helppo tapa tehdä rahaa kotoa käsin sillä tuotteet voit pistää postiin tilauksen saavuttua. 

Verkkokaupan markkinointiin suosittelen hyödyntämään sosiaalista mediaa. Samalla kun perustat verkkokauppasi, perusta myös tili Facebookiin, Instagramiin sekä Pinterestiin. Näistä jälkimmäinen on muuten yksi suurimmista "ostoskanavista" jossa tehdään satoja miljoonia tuotehakuja kuukausittain.

LUE LISÄÄ ​Perusta Verkkokauppa 10 Minuutissa ja Aloita Myymään​​​

Blogi

Blogissa en tässä tarkoita blogia jossa kerrot omasta elämästäsi tai vaikkapa vaatekaapin sisällöstäsi vaan blogia joka keskittyy aiheeseen joka kiinnostaa monia.

Tästä esimerkkinä oma blogi ninakolari.com. Jossa on kyllä muutama henkilökohtainenkin postaus, mutta suurin osa artikkeleista on kirjoitettu ihan puhtaasti ansainta mielessä. Alla esimerkki yhdestä tälläisestä sivusta:

> Sell Online Courses from your Own Website

Aiheita on yhtä paljon kuin on lukijoitakin. Making Sense of Scents on talousblogi milleniaaleille jossa Michelle kertoo oman tarinansa miten maksoi opintolainansa pois ja tekee nykyään miljoonia blogillansa. 

Ideoita löydät esimerkiksi Googlesta. Suosittelen myös harkitsemaan blogia vieraalla kielellä sillä tuolloin tavoitat suuremman yleisön!

Miten blogilla sitten tekee rahaa? Affiliate - markkinoinnilla!

Esimerkkinä yksi omista blogeistani jossa teen rahaa kun joku ostaa suosittelemani tuotteen. Tämä on erinomainen tapa saada passiivista tuloa!

E-Kirja

Pidätkö kirjoittamisesta ja olet aina haaveillut kirjan kirjoittamisesta? Kirja on myös hyvä tapa tehdä tuloa blogilla joten nämä kaksi kannattaa ehdottomasti yhdistää.

E-kirja ei tarkoita 400 sivuista romaania vaan se voi olla 30-sivun pikaopas tiettyyn aiheeseen.

Voit myydä kirjaasi omalla verkkosivullasi ja/tai vaikkapa Amazon -verkkokaupassa.  

Suosittelen aloittamaan kirjaprojektin tutkimalla millaisia kirjoja myydään nyt ja miten kirjasi eroaa muista markkinoilla olevista kirjoista. 

Aihe voi olla työhösi tai harrastukseen liittyvä. Klikkaa tästä nähdäksesi Amazon - verkkokaupan myydyimmät kirjat.

Idea mielessä mutta toteutus puuttuu?

Jos sinulla on idea, mutta et tiedä miten toteuttaa sen, valmennus tulevia digiyrittäjiä juuri toiminnan aloituksessa ja idean kirkastamisessa. Lisätietoja löytyy digiyrittäjän verkkokaupasta.


Tags


You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Get in touch

Name*
Email*
Message
0 of 350