September 8

Miksi Kannattaa Myydä Verkkokursseja?

Siinäpä kysymys, miksi yrittäjän kannattaa tarjota asiakkailleen verkkokurssia.

Kerronpa omankohtaisen kokemuksen kautta. Tein töitä 24/7 kuten liki kaikki yrittäjät ja niin että 100% yrityksen tuloista olivat kiinni minusta ja työpanoksestani. Tulosta tuli vain silloin kun olin töissä, ja aika on rajallista.

Yrittäjä ei lomaile on tuttu sanonta kaikille yrityksen perustajille.

Näin kävi itsellenikin ja se alkoi suoraan sanoen ärsyttämään. 

Yritys ja tulos eivät voineet kasvaa, koska kaikki oli kiinni minun ajassa ja vuorokauden tunneissa. Toisekseen moni asiakkaistani kysyi jatkuvasti samoja asioita, ja niiden vastaamiseen meni aikaa. Turhaa aikaa.

Siitä se sitten lähti…

Ensimmäinen kurssi

Tein ensimmäisen verkkokurssin vastaamaan yleisimpiä kysymyksiä joita asiakkaillani oli.

Kurssin valmistumisen jälkeen, kun taas kysyttiin samaa asiaa, lähetin kysyjälle kurssilinkin, ja “rest is history” kuten sanotaan.

Sittemmin kursseja on syntynyt jo 7, oppilaita jo huimat 4000 ympäri maailman, ja mikä parasta, vapaa-aikaa on tullut rutkasti enemmän.

Tällä hetkellä otan uusia yksityisasiakkaita vain hakemuksella!  

Tämä vapautti enemmän aikaa itselle ja matkustamiselle. Enää ei tarvitse päivystää kännykän vieressä ja toivoa, että se soisi. Nyt yrityksen tulos kasvaa jopa nukkuessani! 

Verkkokurssin hyödyt

Verkkokurssi mahdollistaa tuloksen teon vaikka itse ei mitään tekisikään, tulo on ns. passiivista tuloa. Toki töitä tulee tehdä kurssin valmistumisen jälkeenkin markkinoinnin muodossa, mutta huomattavasti vähemmän kuin muutoin.

Ja markkinointikin on mahdollista automatisoida hyvin pitkälle, johon digiyrittäjä aina tähtääkin.

Verkkokurssi mahdollistaa yrityksen kasvun ja paremman tuloksen teon. Kerran tehdyllä kurssilla voi tehdä tulosta vuosia!

Verkkokurssien teko pelottaa monia yrittäjiä. Ja aivan turhaan. Useimmiten kuulen syyksi, että en osata tehdä verkkokurssia tai sitten mietitään onko mitään annettavaa… Ensimmäiseen aina sanon, että jos osaat käyttää kännykkääsi ja nettipankkia, osaat tehdä verkkokurssin. Toisekseen, netin ansiosta Suomesta (ja maailmasta) löytyy aina ihmisiä jotka haluavat oppia juuri sinulta.

Verkkokurssin teko on helppoa, kun vain pääsee yli sen vaikeimman osan, eli päättää tehdä kurssin! Loppu on helppoa ja paljon apua on tarjolla, joten yksin ei tarvitse jäädä missään vaiheessa.

Oma elämäni muttui täysin verkkokurssin ansiosta. Olen päivittäin yhteydessä oppilaitteni kanssa ympäri maailman, teen tulosta nukkuessani, olen oppinut uusia asioita ja saanut uutta potkua yrittäjyyteen.

Mietitkö mitä kurssin teko maksaa? Klikkaa ja lue!

Koska sinä aloitat verkkokurssin teon?


Tags


You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Get in touch

Name*
Email*
Message
0 of 350