June 18

10 Yllättävää ja Kannattavaa Verkkokurssin Aihetta

Monet miettivät kuumeisesti verkkokurssillensa aihetta, mutta lopputuloksena on tyhjä paperi tai ideoita joita ei usko kenenkään ostavan. Päätin kerätä listan kymmenestä verkkokurssin aiheesta jotka ovat olleet erittäin kannattavia tekijöilleen, mutta aiheet ovat olleet yllättäviä ja erilaisia!

Useimmat esitellyistä kursseista ovat ulkomaisia, mutta se ei menoa haittaa sillä verkkokurssit ovat vasta tuloillaan Suomeen. Nyt on oikea aika ottaa oma paikka huipuilla. Luettuasi huomaat, verkkokurssin voi todellakin tehdä melkein mistä aiheesta tahansa!

Koe-esiintymiskurssi

Onko sinulla tieto-taitoa sekä kokemusta koe-esiintymistä jota voisit jakaa alan untuvikkojen kanssa? Robin kurssi kattaa kaikenlaiset koe-esiintymiset ja pureutuu ongelmiin joihin tulokkaat kompastuvat. Robin kurssi on tuonut hänelle kymmeniä tuhansia dollareita!

Naismuusikkojen Akatemia

Liippaa aika edellistä läheltä ja voisi ollakin sopiva jatkokurssi edelliselle. Toki voi keskittyä myös miehiin tai johonkin erityiseen instrumenttiin.

Vesivärimaalauskurssi

Kaikki taideaiheiset kurssit ovat valtavan suosittuja ja itse ei tarvitse olla kameran edessä. Maalauskursseilla kamera osoittaa suurimmaksi osaksi maalausta ei maalaajaa. Angela Fehr on tehnyt kursseillaan reilusti yli satatuhatta dollaria parissa vuodessa – ei huonosti “köyhältä taiteiljalta”.

Gmail Akatemia

Ostaatko käyttää maailman suosituinta sähköpostiohjelmaa hyvin? Tee siitä kurssi kuten Val! Aiheen ei tarvitse olla sen kummallisempi ollakseen kannattava, itse asiassa mitä simppelimpi idea sen paremmin kurssi yleensä myy.

Kirjoita Kevyempi Kesä – Hidasta Elämää 

Kirjoittaminen sinänsä ei ole uutta eikä sen opetus verkossa, mutta aiheena onkin kirjoituskurssi, joka pureutuu tiettyyn aiheeseen eikä ole itse asiassa ole kurssi jossa opiskellaan kirjoittamista. Täydellinen aihe elämäntaidonvalmentajille!

Scrivener Kirjoitusohjelman kurssi

Verkkokurssin aiheena voi myös olla sovellus jota käytät – eikä haittaa vaikka yrityksellä itselläännkin olisi pienimuotoinen kurssi. Monet haluavat saada vinkkejä suoraan käyttäjiltä voidakseen käyttää sovellusta paremmin. Tämä kurssi on tehnyt tekijälleen satoja tuhansia dollareita!

Leikekirjan Teko

Supersuosittu ajanviete erityisesti USA:ssa. Erittäin yllätävä kurssiaihe sillä uskoisi ettei moiseen kurssia tarvitse, mutta Jen on todistanut sen vääräksi.

Leivän Valmistus

Pidätkö ruoanlaitosta? Tee siitä kurssi kuten Teresa, joka rakastaa leivän leipomista. Teresan kurssilla on tällä hetkellä huimat 4,257 opiskelijaa. Eikä Teresa ole ainoa jolla on ruoanlaittokursseja, niitä löytyy Udemyn kurssikatalogista satoja. Miten olisi kurssi vaikkapa karjalanpiirakan valmistuksesta?

Agressiivisen Koiran Koulutus

Ei vain pelkkä koirakoulutuskurssi, vaan tämä keskittyy erityisesti agressiivisiin koiriin! Eläinlääkäri Ianilla on Udemyssä 17 kurssia ja 18,635 opiskelijaa! Udemyn kurssihinta on alimmillaan $10 / opiskelija joten voit laskea paljonko Ian on vähintään kursseillaan tienannut!

Talonvahtikurssi

Tämä on minun kurssi jonka aihe yllättää aina siitä mainitessani!

Miltä kuulostaisi viettää ilmaiseksi 5 viikkoa New Yorkissa, 2 kuukautta rantatontin miljoonatalossa Ecuadorissa, tai 2 kuukautta Dominikaanisessa Tasavallassa merinäköalalla? Tämä on täysin mahdollista kun teet ns. talonvahtikeikkoja.

Nuo esimerkkimatkat tein viime vuonna, jolloin itse asiassa reissasin koko vuoden Amerikoissa ja Karibialla, ja 12 kuukauden majoituslasku oli alle tonnin! Olin talonvahtina ympäri Amerikoita 11 kuukautta joten vain 1 kuukausi jäi maksettavaksi itselleni. Pitkäkin reissu onnistuu edullisemmin, kun asumiskustannukset jäävät pois.

Minkälaisen kurssin sinä haluaisit tehdä?


Tags


You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Get in touch

Name*
Email*
Message
0 of 350